Meer dan 1 miljoen verkochte kussens Klasse 1 medisch hulpmiddel Aanbevolen door artsen Getest in laboratoria

Retourneringsbeleid

Retourneringsbeleid

Bij ons geldt een retourbeleid waarbij u binnen 14 dagen na ontvangst van uw bestelling producten kunt retourneren zonder opgave van redenen. Houd er rekening mee dat dit retourbeleid specifiek van toepassing is op ongeopende hygiëneproducten en soortgelijke items.

Om in aanmerking te komen voor een retourzending, moeten de producten ongeopend en onbeschadigd zijn, in de originele verpakking zitten en in dezelfde staat verkeren als waarin ze zijn ontvangen. Daarnaast moet u het aankoopbewijs of de factuur kunnen overleggen als bewijs van aankoop.

Indien u besluit om producten te retourneren, dient u ons hiervan op de hoogte te stellen binnen de gestelde retourperiode van 14 dagen. Neem contact op met onze klantenservice om het retourproces in gang te zetten en verdere instructies te ontvangen.

Houd er rekening mee dat eventuele retourkosten voor uw eigen rekening kunnen zijn, tenzij anders vermeld. Zodra we de geretourneerde producten hebben ontvangen en gecontroleerd, zullen we overgaan tot terugbetaling van het aankoopbedrag. De terugbetaling zal plaatsvinden via de oorspronkelijke betaalmethode die bij de aankoop is gebruikt.