Meer dan 1 miljoen verkochte kussens Klasse 1 medisch hulpmiddel Aanbevolen door artsen Getest in laboratoria

Over Mimos

Ons verhaal

Dit is ons verhaal - hoe het Mimos kussen tot stand is gekomen. Een bewezen oplossing voor het platte hoofdsyndroom die wereldwijd wordt aanbevolen door kinderartsen en neurochirurgen.

Hoe Mimos is ontstaan

In 2007 merkten David en Yin, een paar wetenschappers, op dat hun babyjongen van drie maanden een ongewone vorm van het hoofd had. Naarmate hun zoon vijf maanden oud werd, verslechterde de platte vorm van zijn hoofd geleidelijk.

Uiteindelijk besloten ze om hun zoon een orthopedische helm te geven, wat een uitputtend en kostbaar proces was. Helaas leek de helm geen verlichting te bieden, omdat het afzetten ervan erg verontrustend was voor hun zoon.

Na slechts twee maanden het dragen van de helm, kreeg hun zoon last van dermatitis, huiduitslag en een pijnlijke huid met blaren. Op dat moment beseften ze dat er een minder verontrustende oplossing moest zijn... en zo ontstond het idee voor het Mimos-kussen - een ademend en veilig kussen dat wordt aanbevolen door artsen.

Het Mimos Kussen

De ontwikkeling van Mimos

Het Mimos Pillow is ontwikkeld met input van medisch experts en professionals op het gebied van kindergezondheid. Uitgebreid onderzoek en evaluaties hebben geleid tot een zorgvuldig ontwerp met de juiste materialen, structuur en vormgeving. Het kussen verdeelt de druk gelijkmatig en ondersteunt de natuurlijke vorming van het babyhoofdje. Certificering volgens strenge normen is verkregen na samenwerking met gerenommeerde laboratoria en instituten. Het Mimos Pillow is wereldwijd aanbevolen door artsen en medische professionals vanwege de effectiviteit en betrouwbaarheid. We blijven samenwerken met experts en streven naar doorontwikkeling van het kussen. Ons doel is om ouders te helpen bij het bevorderen van het welzijn en de gezonde ontwikkeling van hun baby's.

Hoe Mimos Helpt

Naarmate baby's groeien, kan het moeilijk zijn om de slaaphouding te veranderen. Ze hebben vaak een voorkeurszijde waarop ze graag slapen, waardoor de druk voornamelijk op één kant van het hoofdje wordt uitgeoefend. Het constant herpositioneren van de baby vereist veel aandacht, vooral 's nachts, wat ongemak kan veroorzaken. Het Mimos Kussen biedt een oplossing voor deze zorgen. Het verlicht en elimineert de druk op het babyhoofdje, waardoor ouders zich geen zorgen hoeven te maken over het constant herpositioneren van hun baby. Het kussen heeft klinisch bewezen resultaten en kan het leven van zowel ouders als baby's aanzienlijk verbeteren.

De oplossing voor jouw baby

Medisch aanbevolen

Het Mimos-kussen is medisch aanbevolen en ontwikkeld in samenwerking met vooraanstaande medische experts. Aanbevolen door artsen en professionals wereldwijd, biedt het kussen effectieve verlichting van druk op het babyhoofdje. Onze toewijding aan kwaliteit en continue verbetering wordt onderstreept door het vertrouwen dat ouders en medische professionals in ons product hebben. We blijven samenwerken met experts en luisteren naar feedback om de gezonde ontwikkeling van baby's te bevorderen en gemoedsrust te bieden aan gezinnen wereldwijd.

Certificaten

De kussens voldoen aan strenge voorwaarden en bevatten verschillende certificaten om aan alle regelgevingen te voldoen.

- Aanbevolen door kinderartsen.
- Europen CE-goedgekeurd - Klasse I medisch hulpmiddel.
- Luchtstroomveiligheid - TUV-certificering tegen verstikking.
- CO2 Rebreathing Safe - Getest in US Lab en bevestigd door medische experts.
- Textielveiligheidscertificering - Oeko-Tex 100 Klasse 1 Veilig voor baby's.
- ISO 10993 Ontworpen en vervaardigd volgens de strenge veiligheidsnormen van ISO 10993

Mimos Kussens: Wereldwijd vertrouwd. Meer dan 1 miljoen verkochte Mimos Kussens in 20+ landen.